SkuffeSalg

Når du opretter dit hus GRATIS UDEN BINDING, sikrer vi, at flere lokale ejendomsmæglere får dit hus som skuffesalg. På den måde undgår du synlig liggedage.

SÅDAN VIRKER HURTIGT BOLIGSALG
  • Opret din bolig nemt og hurtigt

Når du har oprettet din boligs informationer, skal du tage billeder af huset. På den måde kan mæglerne forberede sig på at gå igang med at sælge.

  • Dine lokale mæglere vurderer din bolig

Dine lokale mæglere kommer ud og vurdere din bolig, så du kan vælge din foretrukne udbudspris. Nu kan de begynde at finde en køber.

  • Din bolig er nu til salg flere steder

Tillykke, din bolig er nu til salg igennem flere mæglere og du har optimeret dine muligheder for at tiltrække dig flere potentielle købere i og uden for dit lokalområde.

Indtast dine oplysninger

Vi kontakter dig og sammen skræddersyer vi den optimale løsning til dit bolig salg

Det siger vores kunder om os

Orla Kruse
Orla Kruse
Grundejer
Read More
Jeg findet det interessant at have flere mælgere. Jeg vil kun handle med mæglere igennem Hurtigt Boligsalg. Jeg vil klart anbefale Hurtigt Boligsalg til andre. Det er en fordel for mig ikke at være bundet til én aftale.
Lissi Hansen
Lissi Hansen
Boligejer
Read More
Jeg er glad for at nå ud til flere potentielle købere. Jeg er glad for ikke at være bundet til én mægler. Jeg vil anbefale Hurtigt Boligsalg til andre. Jeg følte mig informeret om processen.
Laus Knudsen
Laus KnudsenBoligejer
Read More
Jeg vil klart anbefale at sælge igennem flere mæglere. Der gik kun 2 mdr. før min bolig var solgt. Jeg vil anbefale at benytte Hurtigt Boligsalg. Det er en fordel for mig ikke at være bundet til én aftale.
Previous
Next

Vi samarbejder bl.a. med

Mæglere Hurtigt Boligsalg samarbejder med

Overvejer Du At Sælge Din Bolig Diskret?

 Skuffesalg er en diskret måde at sælge din bolig på. Boligen offentliggøres ikke på traditionelle platforme,  med til-salg skilte, eller på ejendomsmæglerens hjemmeside. I stedet udvælger ejendomsmægleren potentielle købere fra sit køberkartotek, og matcher dem med din bolig. Dette sikrer, at din bolig kun præsenteres for de mest relevante købere, hvilket kan øge chancerne for en hurtigere salgsproces.

Fordelene Ved Skuffesalg Er Mange!

Skuffesalg giver dig mulighed for at teste efterspørgslen på din bolig, uden at offentliggøre salget, hvilket kan være nyttigt, hvis du stadig er i tvivl om at sælge. Desuden kan det potentielt øge dine chancer for en hurtig handel, da køberne allerede er forhåndsgodkendte og interesserede i netop din bolig. Skuffesalg giver dig mulighed for at fastholde din udbudspris og drage nytte af samtlige mægleres køberkartoteker på én gang. Skuffesalg er til dig, som er nysgerrig og værner om din diskretion.

Læs vores artikel fra JydskeVestkysten