fbpx

SkuffeSalg

Når du opretter dit hus GRATIS UDEN BINDING, sikrer vi, at flere lokale ejendomsmæglere får dit hus som skuffesalg. På den måde undgår du synlig liggedage.

SÅDAN VIRKER HURTIGT BOLIGSALG
  • Opret din bolig nemt og hurtigt

Når du har oprettet dit skuffesalg. skal du indtaste informationer om boligen, tage billeder af huset. På den måde kan mæglerne forberede sig på at gå i gang med dit skuffesalg.

  • Dine lokale mæglere vurderer din bolig

Dine lokale mæglere kommer ud og vurdere din bolig, så du kan vælge din foretrukne udbudspris. Nu kan de begynde at finde en køber.

  • Din bolig er nu til salg flere steder

Tillykke, din skuffesalg nu oprette igennem flere mæglere og du har optimeret dine muligheder for at tiltrække dig flere potentielle købere i og uden for dit lokalområde.

Indtast dine oplysninger

Vi kontakter dig og sammen skræddersyer vi den optimale løsning til dit bolig salg

Det siger vores kunder om os

Orla Kruse
Orla Kruse
Grundejer
Read More
Jeg findet det interessant at have flere mælgere. Jeg vil kun handle med mæglere igennem Hurtigt Boligsalg. Jeg vil klart anbefale Hurtigt Boligsalg til andre. Det er en fordel for mig ikke at være bundet til én aftale.
Lissi Hansen
Lissi Hansen
Boligejer
Read More
Jeg er glad for at nå ud til flere potentielle købere. Jeg er glad for ikke at være bundet til én mægler. Jeg vil anbefale Hurtigt Boligsalg til andre. Jeg følte mig informeret om processen.
Laus Knudsen
Laus KnudsenBoligejer
Read More
Jeg vil klart anbefale at sælge igennem flere mæglere. Der gik kun 2 mdr. før min bolig var solgt. Jeg vil anbefale at benytte Hurtigt Boligsalg. Det er en fordel for mig ikke at være bundet til én aftale.
Previous
Next

OPTIMER DIT SKUFFESALG

Læs vores artikel fra JydskeVestkysten